aranyasszony

  Kedves Olvasók! Szeretettel várom Önöket a MAGYAR LEÁNYOK ASSZONYOK és a
MAGYAR NŐK2 oldalamra, ahol folytatom bejegyzéseimet, írásaimat.
Áldásos napokat kívánok Mindenkinek!
 

 

 

 

 

 

http://aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1286803856_40.gif

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Köszöntelek
     
Hírlevél írásaimról
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     

http://www.magyarnok.eoldal.hu/img/picture/411/mariamagdolna.jpg

     
Megszentelt Női Tér
     
ÚJ ÍRÁSAIM-KÖZVETÍTÉSEIM
     
ÍRÁSAIM-KÖZVETÍTÉSEIM
     
NŐI Erő

http://aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1288455552_09.jpg

 

     
Szakrális nő
     
Szív csakra - anya-gyermek kapcsolat

 

     

http://aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1286794156_27.jpg

     
Fűben, fában orvosság,-Ősi gyógymódok
     

http://aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1288435872_10.jpg

     
Otthon melege- Lakáskultúra
     

http://aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1286775227_00.gif

     
- Ünnepek, események
     

http://aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1287052112_80.jpg

     
Mit tegyünk, hogy szépek legyünk
     

http://aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1287055013_64.jpg

     
Divat
     

http://aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1287055352_41.jpg

     
Süssünk, főzzünk
     

http://aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1287055663_56.jpg

     
Kézimunka
     

http://aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1286774602_58.jpg

     
Női praktikák
     

Járj piacra

Takaríts tisztítószerek nélkül

 


http://aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1289807426_56.jpg

     
Húzz egy kártyát
     
Látogatók száma
Indulás: 2010-10-10
     
További oldalaim
     
NAPLÓ

Bűbájosság, rontás, vajákosság

Gyakran előfordul, hogy megmagyarázhatatlan dolgok történnek velünk. Van, amikor semmi sem sikerül, a tea vagy kávé kiömlik az abroszra, munkahelyünkön a legegyszerűbb dolgokat sem tudjuk elvégezni, kudarc - kudarc hátán ér bennünket.
  És az ellenkezője: máskor meg játszi könnyedséggel vesszük az élet legnehezebb, leghúzósabb akadályait. "Meg vagyunk babonázva" jelentjük ki ilyenkor negatív vagy éppen pozitív előjellel. Igaz lenne?! Vizsgáljuk meg a dolgot, de legalább nézzünk néhány példaesetet!

Az elvarázsolt férj esete

Magányos fiatalasszony immár négy esztendeje egyedül neveli lányát. És pontosan ennyi ideje őrlődik, mert nem érti, hogy miért hagyta ott őt az ura, hiszen olyan szépen éltek... A fiatalasszony zokogva meséli, férje négy éve se szó- se beszéd otthagyta. Elváltak, pedig micsoda csodálatos családot alkottak! Most itt a baj, a bánat, árva a ház, lánya apai szeretet nélkül nő fel. Miért?!

Négy esztendő kínzó önmarcangolása után a fiatalasszony végül szakemberhez fordult, egy parapszichológushoz. Többszöri találkozó, analízis után fény derült a bajok eredetére! Nem harmadik asszonyról, és még csak nem is szerelmi elhidegülésről volt szó, valami egészen másról... A magára hagyott teremtés elképedve hallgatja az ítéletet, mely arról szól, hogy ő a hibás! Amikor anyja másodszor is férjhez ment, képtelen volt elfogadni annak új férjét - ahol lehetett, ott ártott neki, és ez a fortyogó gyűlölet volt az, amely rontásként szállt vissza rá. Van e segítség? Igen, van, azonban csupán egyetlen dolog segíthet, nevezetesen az alapkérdés megoldása, a baj forrásának a megszüntetése. A megbocsáthatatlan bűnök átka mindig visszaszáll okozójára! Bár a jelenség fizikai, netán fiziológiai okait nem ismerjük - létezését azonban nem tagadhatjuk.

A féltékeny anyós esete

Boldog ifjú pár. Az a ritka eset, amikor a fiatalasszony hálás az anyósának, amiért ilyen nagyszerű fiúgyermeket hozott a világra: az ő urát... Az anyai lélek azonban kifürkészhetetlen - az anyós másként érez. Gyűlöli az életükbe betolakodó teremtést, aki elrabolta tőle fiát, és összeszedi minden erejét, hogy rontást küldjön rá. Keresi azt a nőt, akivel elcsábíttatja gyermekét szerelmétől. A szép fiatalasszony keserves könnyek közepette, egyedül otthon, szerelme méltatlan asszonyra pazarolja életét. Az anyós iszonyatos szenvedések közepette, három hónap múlva meghal. Fia -akiért az egész történt - még csak meg sem látogatja. Menye ápolja, aki még csak nem is sejti a bűnt és a bűnhődést. A férfi élete is megromlik. Hosszú évek telnek el, amíg rájönnek, miért történt mindez. Ha ezt felismerik, leküzdhetik a rontást és szerelmük újból szárba szökkenhet...

Valóban létezik varázslat?
A mágia és a vallás kutatói határozottan állítják: bűbáj és boszorkányság valóban létezik. A parapszichológia, a hipnózis mint tudomány már régóta létezik, és igazolja ezt az állítást. Varázslók és kuruzslók mindenütt voltak. Ma okkal nevezhetjük őket extraszenzibilis egyéneknek, vagy médiumoknak. Esetleg hipnotizőröknek. A lényeg nem az elnevezésükben van. A varázslók (fekete mágusok) hozták a rontást, a kuruzslók, vajákos asszonyok (fehér mágusok) képesek voltak megszabadítani tőle. A mágia a varázslók dolga volt. Egy varázsló a tradíciók szerint halála előtt át kellett hogy adja tudományát valakinek, különben a föld nem fogadta be.

Hogyan leplezzük le a varázslókat?

A varázslók leleplezésére a bűbájosság története számos eszközt ismer. Nagypénteken gyújts meg egy fűzfaágat, nyárfaforgácsot. Az is jó, ha egy berkenyeágat tartasz a kezedben a húsvéti istentisztelet alatt. A gonosz személy ezt megérzi, és jelentkezni fog nálad. A varázsló hatalmát a legkülönbözőbb módon gyakorolja a földi halandók felett. Van, akinek egy pillantása is elég - ölni tud a tekintetével - tartja a mondás. Van, aki segédeszközöket használ. Átokport, amelyet a széllel bocsát útjára. Alkalmas az átok továbbítására a kiszemelt személy lábnyoma alól kikapart föld is. Mások a varázsitalt részesítik előnyben. Ez utóbbinak könyvtárnyi irodalma van, s az alkalmazás napjainkban már komoly vegyészeti ismereteket igényel. Sokan bizonyos tárgyak megbabonázását, a ráolvasást részesítik előnyben. Vannak, akik ezt másként - magnetizálásnak nevezik.

Miként védekezzünk?

A varázslat elleni küzdelemnek megvannak a hagyományos eszközei, hagyma, fokhagyma, borostyán, tömjén, fejkendőre hímzett kereszt, megbabonázott és harisnyába dugott pénzérme, ruhába tűzött, fej nélküli varrótű, stb... A középkori szerzetesek vastag fóliánsba gyűjtötték ennek a titokzatos tudománynak, a bűbájosságnak a mesterségbeli fogásait. Egy dologban bizonyosan egyetértettek, az erősebbik nem a legvédtelenebb a külső mágikus ráhatásokkal szemben. A gyengébbik nem indítékai között előkelő helyet foglalt el az elvakító szenvedély, a szerelem. A férfiakra ható bűbájosságnak több fokozata van. Az első az árnyékolás, amikor tulajdonképpen gátolják, hogy egy férfi bármilyen kapcsolatot építsen ki. A célirányos átok egy személyre irányul. Ebben az esetben gyakran igénybe veszik a vajákosság segédeszközeit, a bájitalt, megigézést, energiaátadást, gondolatátvitelt. Gyakori a gyűlöletébresztés a házastársak között. A rontás okozhat nemi tehetetlenséget, tudományos, latin szóval impotenciát. A varázslattal és bűbájossággal előidézett nemi gondok hagyományos orvosi úton kúrálhatatlanok.


Az erotika rabságában

A nemi csábításnak megszámlálhatatlan változata létezik. Van, amikor házastársi kapcsolatok mennek tönkre, máskor hihetetlen szexuális vágyak ébrednek, s velük párhuzamosan megnövekszik a teljesítőképesség is - minden külső, fizikális vagy kemikáliás ráhatás nélkül. A szerelmi varázslásnak három típusát ismerjük: a sugalmazást, az okkultista cselekvést, és az izgató szereket. Az antik rómaiak szentül hitték, hogyha denevér véréből egy cseppet a kiválasztott asszony párnája alá rejtenek, leküzdhetetlen szexuális vágy ébred a testében. Egy szlovák babona szerint elég egy megbabonázott orchideát végighúzni szerelmed teste felett, hogy örökre elnyerjed hűségét. Egy különös - és a dologhoz látszólag nem kapcsolódó tudományág, az asztrológia óriási segítségére van a szerelmeseknek. Feltalálták a szerelmi talizmánt. Vénusz fémjéből, a rézből öntötték. Kerek formája volt, s az istennő jegyeit vésték rá, azt a napot és az órát, amit ennek a bolygónak szenteltek, vagyis a pénteket, ha egybe esett a hónap huszadik napjával. A talizmánt egy kis zsákban a nyakukban hordozták, mint védelmet a gonosz rontással, szerelmi csábítással szemben.

 

Forrás: ma.hu

 

 

 

2010.11.05. 16:00, lendvaikatalin Vissza a bloghoz
Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
     

Átjáró MAGYAR NŐK oldalamra
MAGYAR NŐK 2 oldalamra
GYÓGYÍTÓ NAPJAIM, TANFOLYAMOK
http://aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1287676854_82.gifZöldvonal-zöldtippek


Konyha rovat

http://aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1286787775_51.jpg

     
Nőkről nőknek,-női titkok
     

http://aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1286821722_40.jpg

     
Ősi titok tudók
     

http://aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1288277744_60.jpg

     
Társalgó
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     

http://aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1288682157_06.jpg

     
Lelkünk- Temploma
     

http://aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1288169823_80.jpg

 

     
Lélek-patikája
     

http://aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1287051287_19.jpg

     
Párkapcsolat
     

http://aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1286774826_37.jpg

     
Anyaság
     

http://aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1288896243_08.jpg

     
Gyermekeink
     

     

http://aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1288896154_73.gif

     
- Gyermekpszichológia
     

http://aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1289374763_33.jpg

     
A NŐ és a FÉRFI
     
Blog Plusz,- Vegyes rovat
Friss bejegyzések
2011.05.04. 18:07
2010.11.12. 21:36
2010.11.12. 21:13
2010.11.12. 21:07
2010.11.05. 16:00
2010.10.27. 13:23
2010.10.19. 17:21
2010.10.19. 17:18
2010.10.19. 17:03
Friss hozzászólások
     
Pontos idő
     
Hirdetőfal
     
Ahonnan látogatják az oldalt

 

     
Tartalom

Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!    *****    A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom    *****    Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Új letölthetõ olvasmányok:28 nap varázslatban A fénytest A kulcs A titok A tizedik felismerés A lélek anatómiája A csend    *****    Még nagyon az év elején járunk, most rendelj születési horoszkópot az ajándék 3 év elõrejelzés és ingyenes konzultáció!!    *****    Pánikenyhítõ poszt a Histórián. Superuser jelen. És TE merre jársz? Kattints!    *****    SIMONA | az Isten áldjon, Esperanza! Lolájának fõszereplésével | SIMONA | a jelenleg futó legsikeresebb argentin sorozat    *****    Marculábi cica tíz éves lett! Ünnepeljétek meg a születésnapját a Mesetárban Marculábis ujjbábokkal! Boldog szülinapot!    *****    ***Munkalehetõség! Magyarországról, Szlovákiából, Csehországból keresünk, MLM vezetõket és tanácsadókat! ***    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! A tanulásod nálam az ASZTRO-suliban teljesen INGYENES! Fordulj hozzám bizalommal!