aranyasszony

  Kedves Olvasók! Szeretettel várom Önöket a MAGYAR LEÁNYOK ASSZONYOK és a
MAGYAR NŐK2 oldalamra, ahol folytatom bejegyzéseimet, írásaimat.
Áldásos napokat kívánok Mindenkinek!
 

 

 

 

 

 

//aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1286803856_40.gif

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Köszöntelek
     
Hírlevél írásaimról
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     

http://www.magyarnok.eoldal.hu/img/picture/411/mariamagdolna.jpg

     
Megszentelt Női Tér
     
ÚJ ÍRÁSAIM-KÖZVETÍTÉSEIM
     
ÍRÁSAIM-KÖZVETÍTÉSEIM
     
NŐI Erő

//aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1288455552_09.jpg

 

     
Szakrális nő
     
Szív csakra - anya-gyermek kapcsolat

 

     

//aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1286794156_27.jpg

     
Fűben, fában orvosság,-Ősi gyógymódok
     

//aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1288435872_10.jpg

     
Otthon melege- Lakáskultúra
     

//aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1286775227_00.gif

     
- Ünnepek, események
     

//aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1287052112_80.jpg

     
Mit tegyünk, hogy szépek legyünk
     

//aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1287055013_64.jpg

     
Divat
     

//aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1287055352_41.jpg

     
Süssünk, főzzünk
     

//aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1287055663_56.jpg

     
Kézimunka
     

//aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1286774602_58.jpg

     
Női praktikák
     

Járj piacra

Takaríts tisztítószerek nélkül

 


//aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1289807426_56.jpg

     
Húzz egy kártyát
     
Látogatók száma
Indulás: 2010-10-10
     
További oldalaim
     
- Az ember, aki a saját házában lakik

  Bodnár  Erika: A magyar ház mágikus titka (részlet)

Amikor egy ház erőrendszerét megvizsgáljuk, nem hagyhatjuk figyelmen kívül a házban lakó embereket sem, ugyanis az ember erőrendszere meghatározza a környezetét. Miért?

    Mert az embernek magasabb a tudatossága, mint az őt körülvevő élettelen anyagnak. Hiába vesz körül egy katonai kiképző tábort csodálatos táj, hiába tökéletes a térrendezése, amennyiben a táborban mészárlásra képzik ki az embereket, az egész környék erőtere kaotikussá válik.
    Szívesen beköltöznél Hitler házába, kedves olvasó, ha a térrendezés csodája lett volna? Ugye, hogy nem.
    Azt a kunyhót viszont szívesen kipróbálnád, ahol a Dalai Láma meditált éveken keresztül.
    Amikor az ember megszületik, kap egy olyan energiaruhát, amit egész életében visel. Megkapja a természetét. Ez a ruha azonban változik az életkorral, az épp aktuális évvel, évszakkal és napszakkal, sőt a hellyel és az időjárással is. Befolyásolja az aktuális tér, a földi idő és az égi idő.
    Amikor az ember belép egy házba, magával viszi  a saját erőkoktélját , és ez az erőkoktél átveszi az irányítást a ház erőrendszere felett, hiszen emberi erőkről van szó.
    Egy úgymond tökéletes erőrendszerű ház állapota azonnal megváltozik az ember hatására, és minél hosszabb ideig tartózkodik benne valaki, annál maradandóbb ez a változás. Ebből logikusan következik, hogy lakói nélkül nem értékelhető egyetlen ház erőrendszere sem.
    Hogyan állapíthatjuk meg, ki mit hoz magával? Egyszerű. Figyeljük meg az embereket, és nézzük meg mit tapasztalunk.
    Őseink a hagyományoknak megfelelően építkeztek, a hagyomány azonban olyan ősi tudáson, bölcsességen alapult,amely évezredeken át ösztönös, magától értetődő belső tudásként a magyar lélek legmélyéből táplálkozott. Ma is képesek lennénk felidézni ezt a tudást lelkünk mélyéből, ha büszkén vállalnánk magyarságunkat, hagyományainkat és gyökereinket, és ha nem mindig máshol keresnénk a megoldást megroggyant világképünk orvoslására. Akár keleten, akár nyugaton keressük a kapaszkodókat, csalódni fogunk. A megoldás velünk született, bennünk él, és magyar.
    Nagyon fontos a belső tudás, a hagyományok és a megérzés szerepe. Emberi tudásunk nagyon is hézagos, de ösztönösen TUDJUK, mi a jó  nekünk. Nem kell megtanuljuk hogyan érezzük jól magunkat az egyik házban, és hogyan ne a másikban. Amennyiben jól érzed magad a lakásodban, házadban, örülj neki, és ne változtass rajta akkor sem, ha a világ legismertebb szakértője tanácsolná.
    Ha egy kiadós vasárnapi ebéd után jóllakottan pihennél egy fa árnyékában, és valahogy eléd toppanna a Dalai láma, aki azt mondaná, hogy mennyire kopog a szemed az éhségtől, vajon puszta tekintélytiszteletből elhinnéd neki Remélem, nem.
    Mit mond a belső tudás? 
    A belső tudás nyelve egyszerű:
    - Tetszik, vagy nem tetszik.
    - Szimpatikus, vagy nem szimpatikus.
    - Kellemes, vagy kellemetlen.
    - Jó érzés, vagy rossz érzés.
    - Kényelmes, vagy kényelmetlen.
    A belső tudás nem gondolkozik, hanem rögtön az első pillanatban reagál. Amikor gondolkozni kezdünk, mérlegelünk, már nem ösztönös döntést hozunk.
    10 másodperc alatt eldöntjük például egy idegen emberről, szimpatikus-e nekünk, vagy épp ellenkezőleg. Ez azt jelenti, hogy dobjuk sutba az eddig felismert házépítési szabályokat, és támaszkodjunk kizárólag a megérzéseinkre?!
    Akár így is tehetnénk, ha ahhoz lennénk hozzászokva, hogy megoldandó feladatainkra lelkünk legmélyén keressük a megoldást. Manapság azonban az emberek legnagyobb része kizárólag az eszére hallgat, a gyermekeinket is racionalitásra neveljük, így a megérzésért felelős részeink egyszerűen kijönnek a  gyakorlatból. Pontosan úgy, mint amikor hosszabb időn keresztül nem használjuk a lábunkat, és a láb izmai elsatnyulnak, járásra képtelenné válnak.
    Ilyenkor egyetlen kapaszkodónk marad: követjük a hagyományokat. Ezek a szabályok évezredeken át megállták a helyüket, a legtöbb magyar ember esetében beváltak.
    A magyar építészeti hagyományok a magyar nép építészeti tapasztalatait őrizték meg a mindenkori magyarság számára. Ezeket a tapasztalatokat azért adták tovább egymásnak az előző generációk, hogy számunkra is elérhető legyen a bölcsességük, és hogy megkönnyítsék az életünket. Azonban nekünk éppígy kötelességünk hiánytalanul továbbadni azt a következő nemzedéknek!
    Mi magunk dönthetünk úgy, hogy nem használjuk az ősi tudást, de nem dönthetünk úgy, hogy eltöröljük a föld színéről, és megfosztjuk ettől az utánunk következőket.
    A házat igazából azoknak az embereknek az ereje tartja életben, akik benne laknak. Figyeljük csak meg, mi történik a lakatlan házakkal. Pár év alatt teljesen tönkremennek, holott amikor laknak bennük, 100 évet is kibírnak felújítás nélkül. Érdekes.
    Most pedig végezzünk el egy kísérletet! Mindenek előtt képzeld magad a házad helyébe, mintha magad lennél a ház, és nézz szét magad körül! Jól érzed magad? Védett a hátad?
    Amennyiben a hátad védett, biztonságban érzed magad, ura vagy a helyzetnek. Mentél már úgy sötét utcán, hogy valaki lépkedett mögötted? Igen?
    Akkor tudod, miről beszélek. Sokkal jobb érzés olyan házban lakni, amelyik oldalt és hátul védett, mint például egy nyílt házon vagy dombtetőn. Egyik közmondásunk így szól: Olyan, mint a szélső ház. Ez azt jelenti, hogy nagyon sok megpróbáltatás éri az életben. A védtelen házakra bizony ilyen sors vár.
    Amikor előre nézel, szabad a kilátás?
    A házból nyíljon szabad kilátásod. Bármilyen akadály, oszlop, hegy stb. , ami zavarja a kilátást, úgy hat rád, mint amikor a moziban eléd ül egy jól megtermett ember, és nem látod a filmet. Idegesítő, nem?
    Van-e valami rád irányuló, rád mutató  éles, hegyes objektum a közeledben?
    Kerüld a mérgező nyilakat! Melyek ezek? Minden, ami rád, a téged megszemélyesítő házadra mutat, éles, szúrós, és fenyegető hatást kelt. Mire tanítjuk a gyerekeket? Ne mutogass, ne mutass rá senkire! Vajon miért?
    Ha valakire fegyvert fognak, ugyanígy mutat feléd a kard, a puskacső vagy a dárda hegye. Ez mélyen az emberben gyökerező félelem, tehát rossz érzést szül. A hirtelen fájdalomra azt mondjuk: Belém nyilall. Amikor a házat éri folyamatosan ilyen támadás, ugyanezt az érzést érzed tudat alatt.
    A régi magyar házak kívül-belül barátságosak voltak, építőik ugyanis minden élet és sarkot legömbölyítettek.
    Mit hallasz? Mit látsz? Mit érzel? Egészében véve jól  érzed magad?
    Olyan helyet válassz a házadnak, ahol kellemesen érzed magad, vagyis ahol éltető erők uralkodnak. Lehetőleg kerüld el azokat a helyeket,ahol nyílegyenesen rohan, vágtat az erő. Hol rohan és vágtat az erő? Ott, ahol hatalmas és gyors a forgalom, pl. autópályán, vasúti sínen, rohanó folyó mellett, nagy szélben a mezőn, hegycsúcson, dombtetőn, hosszú folyosón, vagy csak egyszerűen a huzatban. Stoppoltál már az autópályán?Akkor tudod, hogy miről beszélek. Akkor is, ha a sorompó mellett állva vártad, hogy elmenjen a gyorsvonat.
    Ha ilyen helyen laksz, a házban is érzed a vágtató erő hatását, és ez bizony nem túl kellemes. Keresd inkább azokat a helyeket, ahol az életerő áramlása harmonikus, egyenletes.
    Kerüld a koszos, piszkos, büdös,szemetes, szennyezett helyeket.
    Kerüld a temető, börtön, hangos szórakozóhelyek, közvetlen közelségét. Ki szereti, ha minden nap, temetést lát az ablakából, ha esténként üvölt a zene, illetve ha szögesdrótok, magas falak és fegyveres őrök látványa fogadja, amikor hazaér a munkából?
    Ha szükséges, el tudsz menekülni?
    Az ember nem szereti, amikor valami korlátozza a mozgásban, például dugóba kerül az autójával. Az sem jó, amikor a háza kerül Kutyaszorítóba: Ilyen például a zsákutca vége.  
    Végül egy kis misztikum 
    A magyar térrendezés hagyományából pontosan kiderül, hogy őseink soha nem függetlenítették magukat a Világegyetemtől, a csillagoktól, hiszen a csillagok évezredeken keresztül nagyon fontos szerepet játszottak az emberek életében. A Hadak útján közlekedtek az érkező vagy a távozó lelkek a Nagy Kutya, az Orion illetve a Göncöl csillagképek felé. A Nagy Kutya csillagképben az Anyaisten, az Orion csillagképben az Atyaisten, a Kis Göncöl környékén pedig a Teremtő lakott.
    Népünk ősei ezekben a távoli csillagrendszerekben élnek, innen születnek a Földre, és ide távoznak haláluk után. Amikor őshazáról szól a monda, arról a csillagközi őshazáról van szó. Az őshaza sokkal nagyobb tudással rendelkezik, mint azt a mai földi gondolkodásunkkal egyáltalán el tudjuk képzelni, és az ott élőknek minden vágyuk, hogy nekünk, kistestvéreiknek átadják az ismereteket. Hogy sikerüljön kikerülni abból a kátyúból, amelybe határtalan önzésünk és butaságunk miatt kerültünk.
    Tönkretettük a Földön az életet, elszennyeztük a vizeket és a levegőt, az emberek betegek, háborúk dúlnak, pusztulnak a növények, állatfajok halnak ki, és milliók halnak éhen, miközben úgymond a fejlett világ azon töri a fejét, hogyan tehetne szert a többiek rovására még nagyobb gazdagságra.
    A csillagközi Anyaországban épp ezért folyamatos az adás a Föld felé, és ha mi kiépítjük a vételhez szükséges eszközöket, amelynek egyik módja a helyes építkezés, és a magyar jelképek használata, akkor ezt az adást képesek vagyunk fogni, ami bizonyosan előnyünkre válik.
    A vételhez szükséges eszközök a Föld meghatározott pontjain elhelyezett, megfelelően tájolt piramisok. A piramisok csúcsán régen egy vasmag és egy hegyikristály is volt.
    Ezek a piramisok egy erőhálót alkotnak a Föld körül, amelyből mi emberek a templomok és a házak tetejének piramisai által részesülünk. Mindebben nincs semmi misztikus, ha az ember egy kicsit tovább lát az orránál, hiszen abszolút szűklátókörű az olyan ember, aki a végtelen Világegyetemben mindössze a Föld bolygót tudja lakottnak elképzelni.
    Amíg ez az információháló ténylegesen működött, olyan civilizációk léteztek a Földön, amelyek tisztában voltak égi eredetükkel, békében éltek, egymással és a bolygó összes élőlényével. A mítoszok erről a korról, mint Paradicsomról, Édenkertről vagy Aranykorról emlékeznek meg.
    Jó  ideje azonban a piramisok alig, vagy egyáltalán nem működnek, az emberiség nagy része pedig , a vezető hatalmakkal az élen, bezárta a lelkét mindenféle isteni iránymutatás előtt, amelynek egyértelműen meglátszik a következménye.
    Régen a települések legmagasabb épületei mindenképpen a templomok voltak, hiszen a teremtő volt az egész nép atyja, őse, útmutatója.
Ma a templomok alig látszanak a bankok, a biztosítók és a különféle kormányhivatalok árnyékában. 
 
    Térharmónia teszt 

    Mindezek után, gondolom, szeretnéd megvizsgálni a saját lakásod erőrendszerét. Segítségképpen olvasd el a következő  tesztet, és válaszolj a kérdésekre:
 1. Jól érzed magad a városban/faluban,ahol élsz?
 2. Jól érzed magad a környéken, ahol élsz?
 3. Szereted a házat/lakást, ahol élsz?
 4. Melyek azok a helyek a lakásban, ahol legszívesebben tartózkodsz?
 5. Melyek azok a helyek, ahol nem szívesen tartózkodsz?
 6. Egészségesek a virágaid?
 7. Egészségesek a házban élő emberek?
 8. Egészségesek a házban élő állatok?
 9. Melyek a kedvenc színeid? A kedvenc színeidet látod magad körül?
  10.Melyek a kedvenc anyagaid? Fém,fa, textil, üveg, kerámia, víz, stb. A kedvenc anyagaidat használod a lakásodban?
  11. Melyek a kedvenc hangjaid? Zene, szélcsengő, csengő stb. Hallgatod ezeket a hangokat?
  12. Melyek a kedvenc illataid? Aromaolaj, parfüm, szappan, élő virág stb. Használod ezeket az illatokat?
  13. Jól alszol és kipihenten ébredsz?
  14. Van olyan területe az életednek, ahol rosszul alakulnak a dolgaid? Melyik ez?
  15. Van a lakásban lomtár? Mi jut eszedbe, ha erre a lomtárra nézel?
  16. Van a lakásodban felújítandó terület? Rozsdás fém,málló  vakolat, repedt csempe,stb. Mi jut eszedbe, ha ránézel?
  17. Van a lakásban olyan rész, ahonnan kellemetlen szag áramlik? Mi jut eszedbe, ha erre gondolsz?
  18. Van bármilyen egyéb zavaró tényező? Szomszédok, nagy forgalom az utcán, stb. Mi jut eszedbe, ha erre gondolsz?
  1.A válaszokból máris kiderül , mit kellene megváltoztatod a LAKÁSODBAN, HOL TALÁLHATÓK A LAKÁS GYENGE PONTJAI. Amikor egy egész család lakik a lakásban, elsősorban a szülőkre vonatkozik a teszt, hiszen az anya és az apa felelős a gyerekek jólétéért és biztonságáért. A gyerekek kívánságait a gyerekszoba berendezésénél vegyük figyelembe.
  2. Következő  lépésben takaríts ki gondosan, mert a nagytakarítás jelentősen emeli a lakás éltető erejét. A nagytakarítást alaposan kösd össze alapos lomtalanítással, mert a lomok, a felesleges porfogók és a nemszeretem tárgyak olyan erővámpírok, melyek a lakókon élősködnek, életerőt vonnak el tőlük. Javítsd ki a vakolathiányt, lepattogzott festést, csöpögő csapot, tüntesd el a penészt, és mindazokat a dolgokat, melyek zavarnak, és minduntalan megakad rajtuk a szemed. Elképzelhető, hogy amikor mindezzel készen vagy, már nincs is szükség a továbbiakra, a lakás erőtere rendbe jön.
  3. A takarítás, lomtalanítás és javítások után nézd meg, mit jelöltél meg a tesztben problémaként. Jól nézd meg a helyet, ahol nem szívesen tartózkodsz, vajon mi lehet az oka. Helyezz el ezeken a helyeken néhány olyan tárgyat, ami kedves neked. Ha ezzel megváltozott a helyről a véleményed, nincs is több feladatod.
  4. Amennyiben még mindig nem stimmel valami, nézd meg, hogyan segíthetnél színekkel a hely erején. Nézd meg, milyen irányba néznek az ablakok és az előző fejezetek alapján válaszd ki az odaillő gyógyító színt. Arra figyelj oda,hogy az a bizonyos  szín neked is kedves legyen, mert ha neked ellenszenves, mit sem ér. Egy-egy  színnek rengeteg árnyalata létezik. Azt válaszd , amelyik neked is tetszik, és mielőtt az egész szobát újrafestenéd, próbáld ki a hatást egy kisebb felületen.
  5. Most pedig járd végig a lakást a bejárattól kezdve, és nézd meg, hol kerülgeted a bútorokat, hol akadsz bele egy-egy asztal vagy polc sarkába, ki tudod-e nyitni az ajtókat, vagy mögöttük akadályba ütközöl, stb. Szüntesd meg az akadályokat, hogy bosszankodás nélkül közlekedhess a lakásban. Ha saját házzal rendelkezel, ugyanezt az akadályfutást a kaputól kezdd .
  6. Ha rosszul alszol, helyezd át az ágyadat, de sohasem úgy, hogy huzatban feküdj, vagy közvetlenül lábbal az ajtó felé. Így viszik ki a halottat a házból, és ezt tudat alatt mindenki tudja, mert benne van a jelképtárunkban. Éjszakára húzd ki a konnektorból az elektromos csatlakozókat, áramtalanítsd a szobát. Kapcsold ki a mobilodat. Használj természetes alapanyagból készült ágyneműt, ágyat, hálóruhát. Tehetsz az ágy négy lábához egy-egy egyenként 1cm átmérőjű hegyikristályt.
  7. A fizikai síkot, a lakás testét ezzel rendbe is tetted, következhet a lelki sík. A lakásnak ott a lelke, ahol a tűz ég. Ez a tűz lehet a konyhai tűzhely, a kandalló, de egy házi oltáron égő gyertya is. A villanytűzhely , a mikrohullámú sütő nem helyettesíti a tüzet. Teremtsd hát meg a lakás lelkét! Amikor ég a tűz, azonnal beindul a lakás energiakeringése.
  8. A test és a lélek után következik a lakás szellemi központja, ami nem más, mint a házi oltár, a ház agya. Készíts egy házi oltárt, ahol az Anyaisten, a Fiúisten és az Atyaisten magyar jelképeit használod fel, szívednek kedves formában. Helyezd ezt az oltárt a lakás egyik központi helyére oly módon, hogy amikor előtte merengsz, imádkozol, kelet felé fordulj, mert ez a magyarok szent iránya. Ha bármilyen erőprobléma adódik a lakásban, a házi oltárnál keletkező erők képesek helyrehozni . Írd le egy papírra azt a kívánságodat, hogy a lakásodban-házadban mindig éltető erők uralkodjanak és helyezd ezt a kérést a házi oltárra.
  9. Ha az élet bármelyik területén nehézségeid támadnak, kérésedet, fohászodat, imádat írd le bátran, és helyezd az oltárodra. A lakásnak ez egy magas életerővel rendelkező pontja, ami spirituális szinten olyan, mint a fizikai világban a futárszolgálat. Kérésedet gyorspostán kézbesíti a Teremtő felé.
  10. A lakásban helyezz el magyar szimbólumokat, egyszerűen azért, mert ezek a jelképek önmagukban is emelik a tér rezgését, életerejét, és jelenlétük olyan emlékeket ébreszt benned, amelyek születésed előttről származnak. Nem az előző életeidre fogsz emlékezni, hanem jelenlegi életed céljára, feladatára. A hegyikristályokról se feledkezz meg! Miután ezeket a módosításokat elvégezted, figyeld a hatást. Valószínű, hogy egy idő múlva újra szükségét érzed a változásnak , mert megemelkedik az energiaszinted, és jóval több dologra ráérzel, mint azelőtt. Ez esetben végezd el újra a tesztet, és módosítsd a helyeket, ahol szükséges!
  11. A világban csak a változás állandó, és ez a lakásodra is vonatkozik.
  12. Gondolj rá, hogy a legutolsó lépés, az i-re a pont mindig az isteni áldás!
  A kínai feng shui a kínai nép közös tudatának terméke, míg a magyar építészeti és díszítő hagyomány a magyar nép közös tudatáé, amelyet mi magyarok már születésünkkor hozományul kapunk. A kínai feng shui irány iskoláját a magyar gondolatkörben nem célszerű használni. Jelképtáraink különbőznek.
  Olvastam egy történetet  a Világhálón egy német nyelvű , kifejezetten feng shui szakértőknek létrehozott levelezési listán.
  Egy gazdag és sikeres üzletember a családjával nyaralni indult valamelyik Karib tengeri szigetre. Boldog volt, büszke a családjára, a házára, és mindarra, amit elért az életben. Sorsa összehozta egy gazdag és híres feng shui szakértővel, aki ugyancsak ott nyaralt. Beszélgettek, és az üzletember kíváncsi lett a kínai feng shuira, megkérte hát a szakértőt, hogy nézze meg a lakását.
  A szakértő  el is ment az üzletemberhez, és hosszas vizsgálódás után közölte lesújtó véleményét a házról. A nemzetközileg is elismert szakértő az egész ház erőrendszerét kaotikusnak és károsnak találta, csupa egészségtelen és szerencsétlen területet fedezett fel.
  Ezek után üzletemberünk teljesen más szemmel kezdte nézni a házát, mindenfelé a szerencsétlenséget hozó erőket kémlelte, és máris rosszul érezte magát otthon. Abban az otthonban, ahol azelőtt hosszú évtizedeken át sikeresen és boldogan élt családjával.
  Végül kétségbeesetten eladta a házát. Ez a történet vége. Amikor találkozol egy ismerősöddel,aki sápadtnak talál és elküld az orvoshoz, elkezded magadat figyelni, és előbb- utóbb már magad is érzed és látod a betegség jeleit.
  Amikor egy család jól érzi magát az otthonában, a házában, és  általában minden téren nagyszerűen mennek a dolgok, nem érdemes a ház vagy a lakás elemzésével foglalkozni. Nyerő csapaton ne változtass! Ez a legfőbb szabály.
  Amennyiben azonban valamelyik életterületen feltűnően sok gond, probléma adódik, érdemes megvizsgálni a lakást is, hátha tényleg köze van a nehézségek létrejöttéhez. 
  A Főnök magad vagy! 
  A ház nem mindenható. Egy ház önmagában senkiből nem csinál milliomost,nem hoz létre boldog párkapcsolatot, és sorolhatnám mi mindent nem tesz meg helyetted. Az életedet magad irányítod, jobban mondva a beléd helyezett isteni szikra, nem pedig a körülményeid.
  Amikor harmónia vesz körül, és a környezeted életerői erősítenek, természetesen sokkal kisebb erőfeszítéssel éred el a céljaidat, mintha ugyanezek az erők ellened dolgoznak. A harmónia azonban mindenkinek mást jelent. Az egyik embernek akkora rendet és tisztaságot, ahol még a szőnyeg rojtjai is katonásan állnak, a másik embernek pedig első dolga , hogy néhány tárgyat szétszórjon a lakásban, mert nem bírja a rendet elviselni. Az egyik ember imád a vízparton napozni órák hosszat, a másik nyaralásképpen inkább megmássza a Himaláját mínusz húsz fokban. Ahány ember, annyiféle harmónia létezik, és ez így van rendjén.
   
  A legfontosabb, hogy mindenki a saját harmóniáját keresse, és találja meg.
Amikor a lakásban megerősítesz egy-egy életteret, azt a szándékodat közlöd a világgal és önmagaddal, hogy készen állsz a változásra, szeretnél valami újat létrehozni. Megfogalmazod, kijelented, és ezzel már teremtesz.

Forrás: Ma sem volt könnyű élni

 

 

 

 

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
     

Átjáró MAGYAR NŐK oldalamra
MAGYAR NŐK 2 oldalamra
GYÓGYÍTÓ NAPJAIM, TANFOLYAMOK
//aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1287676854_82.gifZöldvonal-zöldtippek


Konyha rovat

//aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1286787775_51.jpg

     
Nőkről nőknek,-női titkok
     

//aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1286821722_40.jpg

     
Ősi titok tudók
     

//aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1288277744_60.jpg

     
Társalgó
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     

//aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1288682157_06.jpg

     
Lelkünk- Temploma
     

//aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1288169823_80.jpg

 

     
Lélek-patikája
     

//aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1287051287_19.jpg

     
Párkapcsolat
     

//aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1286774826_37.jpg

     
Anyaság
     

//aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1288896243_08.jpg

     
Gyermekeink
     

     

//aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1288896154_73.gif

     
- Gyermekpszichológia
     

//aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1289374763_33.jpg

     
A NŐ és a FÉRFI
     
Blog Plusz,- Vegyes rovat
Friss bejegyzések
2011.05.04. 18:07
2010.11.12. 21:36
2010.11.12. 21:13
2010.11.12. 21:07
2010.11.05. 16:00
2010.10.27. 13:23
2010.10.19. 17:21
2010.10.19. 17:18
2010.10.19. 17:03
Friss hozzászólások
     
Pontos idő
     
Hirdetőfal
     
Ahonnan látogatják az oldalt

 

     
Tartalom

Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)