aranyasszony

  Kedves Olvasók! Szeretettel várom Önöket a MAGYAR LEÁNYOK ASSZONYOK és a
MAGYAR NŐK2 oldalamra, ahol folytatom bejegyzéseimet, írásaimat.
Áldásos napokat kívánok Mindenkinek!
 

 

 

 

 

 

http://aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1286803856_40.gif

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Köszöntelek
     
Hírlevél írásaimról
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     

http://www.magyarnok.eoldal.hu/img/picture/411/mariamagdolna.jpg

     
Megszentelt Női Tér
     
ÚJ ÍRÁSAIM-KÖZVETÍTÉSEIM
     
ÍRÁSAIM-KÖZVETÍTÉSEIM
     
NŐI Erő

http://aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1288455552_09.jpg

 

     
Szakrális nő
     
Szív csakra - anya-gyermek kapcsolat

 

     

http://aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1286794156_27.jpg

     
Fűben, fában orvosság,-Ősi gyógymódok
     

http://aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1288435872_10.jpg

     
Otthon melege- Lakáskultúra
     

http://aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1286775227_00.gif

     
- Ünnepek, események
     

http://aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1287052112_80.jpg

     
Mit tegyünk, hogy szépek legyünk
     

http://aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1287055013_64.jpg

     
Divat
     

http://aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1287055352_41.jpg

     
Süssünk, főzzünk
     

http://aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1287055663_56.jpg

     
Kézimunka
     

http://aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1286774602_58.jpg

     
Női praktikák
     

Járj piacra

Takaríts tisztítószerek nélkül

 


http://aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1289807426_56.jpg

     
Húzz egy kártyát
     
Látogatók száma
Indulás: 2010-10-10
     
További oldalaim
     
- A bejárat elhelyezkedése

Bodnár  Erika: A magyar ház mágikus titka (részlet)

A bejárat elhelyezkedése  

    Őseink a bejáratot legtöbbször keletre, illetve délre tájolták. Mai házaink tervezésénél ezeket a szempontokat már nem veszik figyelembe, így a szélrózsa minden irányába tájolják a házakat, ami természetesen felborult erőállapotokat eredményezhet.

    A bejáratot nem keletre, ék, k, dk tájolták
    Ha a lakásnak vannak keleti, ék, k, dk ablakai, akkor nem probléma. Ha azonban sem a bejárat, sem az ablakok, nem néznek keletre ék, k, dk, a lakás erőtere nem tud megtisztulni, és ilyenkor minden lehetséges módon célszerű gondoskodni a megtisztító erőforma pótlásról. Fessük a házat, a lakást kívül – belül fehérre, használjuk a megfelelő tisztító – jelképeket, állítsunk fel Házi oltárt, használjuk a Házi áldást , töltsünk fel hegyi kristályokat a keleti irány erejével, és tartsuk nyitva reggel az ablakot.

    A bejárat délre néz 
    A déli bejárat nagyon jó, csak itt is gondoskodni kell arról, hogy jelen legyen a kelet megtisztító, és a nyugat összetartó ereje.

    A bejárat északi irányba néz  
    Amennyiben vannak a lakáson keleti és déli ablakok, arra ügyeljünk, hogy az ajtó ne legyen túlméretezett, így az északi irány víz ereje nem kerülhet túlsúlyba. Ha nincsenek keleti, nyugati és déli nyílászárók, pótoljuk az erejüket a megfelelő színekkel, formákkal, szimbólumokkal stb. 

    A bejárat nyugatra ny, ény néz 
    A nyugati irány ereje befejezi az energia átalakulás folyamatát, sűrít, koncentrál, az i-re ráteszi a pontot. Akkor jó a nyugati bejárat, ha van mire rátenni a pontot, tehát akkor, ha az energia tisztítás-feltöltés folyamata ténylegesen megtörtént. Amennyiben azonban a folyamat bármelyik láncszeme kimarad, a nyugati erő ezt a hiányos állapotot véglegesíti.
    Amikor keleti bejáratról beszélek, az északkeleti és a délkeleti irány is ide tartozik.
    Amikor déli bejáratról beszélek, a délnyugati irány is ide sorolható.
    Jó, ha tudjuk , hogy a fél égtájaknál, az erők már keverednek, ugyanis az abszolút keleti irány ott található , ahol a tavaszi napéjegyenlőség reggelén felkel a Nap. Ehhez a ponthoz képest, a napfelkelte helye és ideje egész évben változik, tehát nem lehet szigorúan meghatározni az erők irányát sem. Magyarul annyit jelent mindez, hogy a keleti és természetesen az összes többi erőforma is vándorol az év folyamán. Ezért sorolhatom az északkeletet, és a délkeletet is a keleti erő hatáskörébe. 

    A nyílászárók elhelyezkedése  
    Nézzük meg részletesen a nyílászárók elhelyezkedését. Az égtájak mellett a méreteket is vegyük figyelembe, ugyanis hiába nyílik minden égtájra nyílászáró, ha az ablakok , ajtók mérete és száma égtájanként nagyon különbözik. A következő példákban optimális nyílászáró méreteket feltételezek ami annyit jelent, hogy a keleti, déli ablakok, ajtók a legnagyobbak, valamivel kisebbek a nyugatra nézők, és legkisebbek az északi nyílászárók. Azt is feltételezem, hogy a nyílászárókat szabadon éri a fény, tehát nem áll előttünk fa, fal, illetve bármilyen árnyékoló akadály. 

    Nyílászárók keleten,délen,északon,nyugaton 
    Nem hiányzik egyik égtáj ereje sem. Vigyázzunk, hogy a berendezéssel , a színekkel nehogy felborítsuk az egyensúlyt.

    Nyílászárók keleten, északon, nyugaton  
    Hiányzik a déli, feltöltő,  tűzerő. Gyertyák, kandalló, piros színű tárgyak, tűz szimbólumok, piros színű kristályok, hegyikristály, piros virágok,a megfelelő népművészeti motívumok segíthet5nek a problémán. Különösen télen nagyon fontos a pótlása.

    Nyílászárók keleten, délen, nyugaton 
    Hiányzik az északi vízerő. Használhatunk a lakásban akváriumot, szökőkutat, csobogót, kék színű tárgyakat, hullámvonalakat, indákat, hegyikristályt. Éjjel hagyjuk nyitva akár csak résnyire az ablakot.

    Nyílászárók keleten, északon és délen 
    Hiányzik a nyugati oldal befejező, i-re pont ereje. Pótolhatjuk sárga színű tárgyakkal, hegyikristállyal, sárga kristályokkal, szimbólumokkal, sárga virágokkal, a megfelelő népművészeti motívumokkal.

    Nyílászárók keleten, délen 
    Hiányzik a nyugat és az észak ereje. Sárga és kék színek, ezen kívül keverékük a zöld használata kedvezően hat. Hegyikristályok, sárgászöld ásványok, világoszöld levelű növények pótolják.

    Nyílászárók keleten, északon 
    Hiányzik a nyugati és a déli erő. Sárga és piros színek, illetve keverékük a narancssárga. Ezekben a színekben ásványok, tárgyak. Naplementét ábrázoló képek, narancsszínű virágok, népművészeti motívumok, stb. 

    Nyílászárók keleten, nyugaton 
    Hiányzik a dél és az észak ereje. Piros és kék, illetve keverékük, a lila, ibolya, indigó. Ezekben a színekben tárgyak, ásványok, virágok. Úszógyertya, hegyikristály, a megfelelő jelképek.

    Nyílászárók keleten 
    Hiányzik a dél, a nyugat, és az észak ereje. Pótlása piros, sárga és kék színekkel. Keverékük a piros+sárga=narancs, piros+kék=ibolya, sárga+kék= sárgászöld. Ezekben a színekben használjunk tárgyakat, kristályokat, képeket, virágokat, népművészeti motívumokat, stb.

    Nyílászárók délen, északon, nyugaton 
    Hiányzik a keleti megtisztító energia. Használjuk a fehér színt, a hegyikristályt, fehér színű ásványokat, megtisztító  jelképeket, fehér virágokat, sót, füstölőként tömjént.

    Nyílászárók délen, északon  
    Hiányzik a kelet és a nyugat ereje. Fehér és sárga, illetve keverékük, a halványsárga alkalmazása. Hegyikristály, halványsárga ásványok, jelképek, népművészeti jelek. 

    Nyílászárók délen, nyugaton 
    Hiányzik a kelet és az észak ereje. Fehér és kék, illetve keverékük, a halványkék alkalmazása. Hegyikristály, jelképe.

    Nyílászárók délen 
    Hiányzik a kelet, a nyugat és az észak ereje. Fehér, sárga, kék, halványsárga, halványkék, zöld színek alkalmazása a tárgyakon, és a megfelelő díszítő motívumokon. 

    Nyílászárók nyugaton, északon 
    Hiányzik a kelet és a dél ereje. Fehér, piros, illetve keverékük a rózsaszín alkalmazása. Ezekben a színekben ásványok, tárgyak, népművészeti jelek. 

    Nyílászárók nyugaton 
    Kelet, dél és észak erejét is szükséges pótolnunk. Használjuk a lakásban a fehér, piros, kék, rózsaszín, halványkék és lila színeket, megfelelő jelképeket, ásványokat, anyagokat. Például egy akvárium, piros színű halakkal, egy csobogó rózsaszín úszógyertyákkal, stb. 

    Nyílászárók  északon 
    A keleti, déli és a nyugati erő is hiányzik. Fehér, piros, sárga, rózsaszín, halványsárga, narancsszínek alkalmazásával, a megfelelő jelképek és a hegyikristály használatával segíthetünk a problémán. Különösen télen, amikor a természetben legfőképpen a víz ereje uralkodik, nagyon fontos pótlásuk. Legkönnyebben az északi erőforma hiányán lehet segíteni, az északi vízerő ugyanis éjszaka, sötétben, fény nélkül terjed, tehát egyszerű éjszakai ablaknyitással. Ha valamelyik irányba túl sok nyílászáró néz, sötétítő függönyökkel, növényekkel szabályozható, mennyi fényt engedünk a házba.
    Ha valamelyik irányban túl kevés a nyílászáró, a meglévőt  maximálisan használjuk ki: Hagyjuk szabadon, hogy a fény akadály nélkül jusson a lakásba.
    Az aktuális évszak is szerepet játszik abban, milyennek érezzük a lakás erőterét. A tűzerő hiánya nyáron alig tűnik fel, annál inkább hiányzik télen. A vízerő hiánya télen alig számít, nyáron viszont annál inkább. A nyugati erőforma hiánya ősszel elhanyagolható, tavasszal azonban erősebb.
A megtisztító keleti erőt legkevésbé tavasszal hiányoljuk. 

    Nincs az ablakon kereszt alakú osztás  
    A kereszt visszaveri a negatív erőket, ezáltal védi a lakást és lakóit. Egyszerűen ragasszuk fel az ablakra, ha hiányzik. Régen az ablakrácsok, vagy az ablakpárkányon elhelyezett virágok mellé szúrt viráglétrák ugyanezt a célt szolgálták.


    Nem ismerjük a lakás előéletét  
    Amikor használt lakást vagy házat veszünk, legtöbbször nem tudjuk ki építette, ki lakott benne, mi minden történt már a házban. A múlt információinak felülírására legjobb orvosság a tisztító festés, a padlóburkolat cseréje, felújítása, például parkettacsiszolás, és a lakásszentelés.


    Univerzális orvosságok 

    A Házi Oltár univerzális orvosság. A házi oltáron helyezzük el az Atyaisten, az Anyaisten és a Fiúisten magyar jelképeit. A házi oltár lényege, hogy amennyiben rendszeresen használják összehangolja, rendezi, kiegészíti a ház, a lakás erőrendszerét. Mindenféle erőproblémán segít.


    A HÁZI ÁLDÁS is ilyen segítség, hiszen minden szem előtt van,tudat alatt dolgozik.
    Hol hit, ott szeretet.
    Hol szeretet, ott béke.
    Hol béke, ott áldás.
    Hol áldás, ott Isten.
    Hol Isten, ott szükség nincsen.

    A házszentelés is ugyanezt a célt szolgálja. Az Ember ilyenkor kijelenti, hogy Isten gyermeke, Hozzá tartozik, védelme alá helyezi a házát és a ház lakóit, ez az erő pedig bármilyen negatív erőt jóra fordít.
    A védelmet nem elég csupán gondolatban kérni, mondjuk is ki, mert a kimondott szónak nagyobb a teremtő ereje, mint a gondolatnak. Az írott szó pedig még a kimondott szónál is erősebb.


    Az ősi magyar népművészeti motívumok szintén univerzális orvosságok. Egy-egy régi írásos terítő, vagy párnaminta önmagában is szentírás, a népművészeti motívumok legnagyobb része ugyanis a Teremtés folyamatát ábrázolja.
 
    A jelkép úgy vonzza a megjelenített erőformát, mint a mágnes a vasat. Az isteni jelképek magas szintű, éltető és felemelő  erőt vonzanak, és ezzel az éltető erővel feltöltik a lakásunkat. Mindenképpen használjuk a lakás berendezésében a magyar népművészet alkotásait, mert hatásuk semmi mással nem helyettesítő. Azokat az alkotásokat keressük, amelyek változatlan formában, az ősi hagyomány alapján készülnek.

Forrás: Ma sem volt könnyű élni

 

 

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
     

Átjáró MAGYAR NŐK oldalamra
MAGYAR NŐK 2 oldalamra
GYÓGYÍTÓ NAPJAIM, TANFOLYAMOK
http://aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1287676854_82.gifZöldvonal-zöldtippek


Konyha rovat

http://aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1286787775_51.jpg

     
Nőkről nőknek,-női titkok
     

http://aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1286821722_40.jpg

     
Ősi titok tudók
     

http://aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1288277744_60.jpg

     
Társalgó
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     

http://aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1288682157_06.jpg

     
Lelkünk- Temploma
     

http://aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1288169823_80.jpg

 

     
Lélek-patikája
     

http://aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1287051287_19.jpg

     
Párkapcsolat
     

http://aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1286774826_37.jpg

     
Anyaság
     

http://aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1288896243_08.jpg

     
Gyermekeink
     

     

http://aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1288896154_73.gif

     
- Gyermekpszichológia
     

http://aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1289374763_33.jpg

     
A NŐ és a FÉRFI
     
Blog Plusz,- Vegyes rovat
Friss bejegyzések
2011.05.04. 18:07
2010.11.12. 21:36
2010.11.12. 21:13
2010.11.12. 21:07
2010.11.05. 16:00
2010.10.27. 13:23
2010.10.19. 17:21
2010.10.19. 17:18
2010.10.19. 17:03
Friss hozzászólások
     
Pontos idő
     
Hirdetőfal
     
Ahonnan látogatják az oldalt

 

     
Tartalom

Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Új letölthetõ olvasmányok:28 nap varázslatban A fénytest A kulcs A titok A tizedik felismerés A lélek anatómiája A csend    *****    Még nagyon az év elején járunk, most rendelj születési horoszkópot az ajándék 3 év elõrejelzés és ingyenes konzultáció!!    *****    Pánikenyhítõ poszt a Histórián. Superuser jelen. És TE merre jársz? Kattints!    *****    SIMONA | az Isten áldjon, Esperanza! Lolájának fõszereplésével | SIMONA | a jelenleg futó legsikeresebb argentin sorozat    *****    Marculábi cica tíz éves lett! Ünnepeljétek meg a születésnapját a Mesetárban Marculábis ujjbábokkal! Boldog szülinapot!    *****    ***Munkalehetõség! Magyarországról, Szlovákiából, Csehországból keresünk, MLM vezetõket és tanácsadókat! ***    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! A tanulásod nálam az ASZTRO-suliban teljesen INGYENES! Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Aktív Videojáték honlap!! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Legyél te is Farmasi tanácsadó! Antiallergén, természetes kozmetikumok, tisztítószerek. Keress vele pénzt otthonról!    *****    kattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkatt