aranyasszony

  Kedves Olvasók! Szeretettel várom Önöket a MAGYAR LEÁNYOK ASSZONYOK és a
MAGYAR NŐK2 oldalamra, ahol folytatom bejegyzéseimet, írásaimat.
Áldásos napokat kívánok Mindenkinek!
 

 

 

 

 

 

//aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1286803856_40.gif

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Köszöntelek
     
Hírlevél írásaimról
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     

http://www.magyarnok.eoldal.hu/img/picture/411/mariamagdolna.jpg

     
Megszentelt Női Tér
     
ÚJ ÍRÁSAIM-KÖZVETÍTÉSEIM
     
ÍRÁSAIM-KÖZVETÍTÉSEIM
     
NŐI Erő

//aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1288455552_09.jpg

 

     
Szakrális nő
     
Szív csakra - anya-gyermek kapcsolat

 

     

//aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1286794156_27.jpg

     
Fűben, fában orvosság,-Ősi gyógymódok
     

//aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1288435872_10.jpg

     
Otthon melege- Lakáskultúra
     

//aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1286775227_00.gif

     
- Ünnepek, események
     

//aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1287052112_80.jpg

     
Mit tegyünk, hogy szépek legyünk
     

//aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1287055013_64.jpg

     
Divat
     

//aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1287055352_41.jpg

     
Süssünk, főzzünk
     

//aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1287055663_56.jpg

     
Kézimunka
     

//aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1286774602_58.jpg

     
Női praktikák
     

Járj piacra

Takaríts tisztítószerek nélkül

 


//aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1289807426_56.jpg

     
Húzz egy kártyát
     
Látogatók száma
Indulás: 2010-10-10
     
További oldalaim
     
- Az energiapótló segédeszközök működése

Bodnár  Erika: A magyar ház mágikus titka (részlet)

 A ház betegségének gyógyszerei többek között a jelképek, a színek,a hangok,a különféle anyagok, kristályok, és illatok. Nézzük meg először a színeket! Tegyük fel,fehérre festjük a falakat, mert a keleti irány megtisztító ereje hiányzik a lakásból. A fehér szín tartalmazza a három alapszínt, pirosat, sárgát, kéket. A három alapszínt az égtájak erőformáival is azonosítottuk, tehát a kelet egyesíti a dél, a nyugat és az észak erőit, ez által képes minőségi erőváltást létrehozni. A falra festett fehér szín ezeket az erőfajtákat épp a megfelelő arányban gyűjti be. Ha nem így lenne,nem látnánk fehérnek. Ezért meszelték régen akár évente többször is a házfalakat, hogy a fehér ténylegesen fehér maradjon.

    A házban lévő bármelyik apró részecskére hat a négy égtáj ereje. A részecske tulajdonságaitól függ, hogy melyik erőt köti meg, melyik erőt vonzza magához a Világegyetemből. Amikor meleg színekről beszélünk, például a pipacs pirosról, ez a szín valóban melegít, hiszen a déli égtáj tűz erejét köti meg a mindenségből, de ugyanez érvényes a hangokra, szagokra, jelekre, formákra, ízekre, stb.
    Az orvosok sem véletlenül használnak munkájuk során éppen fehér köpenyt, hiszen nap, mint nap rengeteg beteg emberrel kerülnek kapcsolatba. A fehér szín megtisztító ereje folyamatosan védi, tisztítja a gyógyító saját erőterét. A fehérnemű ugyanezt a célt szolgálja, ezért hívják fehérneműnek.  

    Az erők pótlása 
    Önmagában semmiféle anyag nem helyettesíti a Teremtőbe vetett hitet. Őseink tudták, hogy van Isten, és ez a tény születésüktől fogva annyira természetes volt számukra, mint a napsütés vagy a levegő. Nem azzal voltak elfoglalva, hogy megtalálják önmagukat, vagy keressék Istent, mert ez számukra nem volt kérdés.
    A Teremtőbe vetett hit olyan erő, amely az anyag fölött áll, és bármilyen anyagot képes megszentelni, felemelni, átalakítani. Bármilyen házat és bármilyen berendezést.
    Nedves és sötét börtöncellákban, megbilincselt kézzel írva is születtek már halhatatlan művek, mert alkotójuk összekapcsolódott Teremtőjével.

    Hiányzik a térbeli kettős kereszt 
    A Boldoganya, más néven a térbeli kettős kereszt a legtöbb mai házból  hiányzik, már csak a régi falusi házak némelyikében találunk egyet-egyet mutatóban. Amennyiben lehetőségünk van rá, építsünk be utólag a ház szerkezetébe, vagy helyezzük el a ház közepén szépen faragott díszítő elemként. A tetőn elhelyezett hagyományos antennák helyettesítették ezt a szerkezeti elemet, de a parabolaantennák ilyen célra már nem használhatók.
    A keletre tájolt és a megfelelő jelképekkel ellátott térbeli kettős kereszt antennaként működik az Univerzum magyar nyelvű adásához, megteremti a szellemi kapcsolatot az Anyaországgal, másképpen a magyar népmesebeli Tündérországgal. Tudatában vagyok annak, hogy mindez rendkívül misztikusan hangzik. Egyetlen módon győződhetünk meg arról, tényleg így van-e: próbáljuk ki. 
    Lapos tető  
    A térbeli kettős kereszt a magyar szellemi antenna, felette a sátor, vagy nyeregtető pedig az antenna erősítője. Manapság nagyon sok a lapos tetős panelház, amelyeknek hiányzik az erősítője. Mit tehetünk ilyenkor?
    Nagyon jó, és egyre elterjedtebb megoldás, hogy a panelházak tetejére nyeregtetőt emelnek, és alattuk tetőtéri lakásokat alakítanak ki.
    Amennyiben ez nem kivitelezhető, a lapos tetőre ráfesthetjük oly módon  a piramis forma felülnézetet, hogy egy kémény essen a csúcsára. Ez a síkbeli jel a kémény felfelé áramló erejének segítségével térbelivé válik, és egy láthatatlan sátortetőt emel a ház fölé, amely megoldja az erőrendszeri problémát. 

    Nincs tűz, nincs kémény 
    Régen a folyamatosan égő tűz jelképezte a ház lelkét, légzőközpontját, keringését, motorját. Manapság ez szinte kivitelezhetetlen, hiszen nem maradhat mindig valaki otthon, a tűz őrzőjeként. A tűzhelyek nagy része ráadásul elektromos, vagy mikrohullámú sütő, nyílt láng és kémény nélkül. Mit lehet ilyenkor tenni?
    Építsünk kandallót, használjunk gáztűzhelyt, gyújtsunk meg naponta egy- egy teamécsest vagy gyertyát a ház lelkében. A mikrohullámú sütő illetve az elektromos tűzhely nyílt láng, vagyis igazi tűz nélkül működnek, ezért nem helyettesítik a tűz elemet. Ha a síkbeli piramis képes térbelivé válni, a tűz jelképe például a hétágú Nap, ugyanígy képes a tűz erejét mozgosítani. A jelkép a finomerők szintjén hat, létrehozza a hiányzó erőáramlást. Vigyázzunk arra, hogy ha olyan emeletes házban élünk, hogy felettünk is laknak, ne rajzoljunk a mennyezetre  kivezető nyílást,mert ezzel a felettünk lakóhoz vezetjük a lakásunk elhasználódott erőit. Ilyenkor rajzoljuk a kivezető nyílást a felső fal legmagasabb pontjára.

    A hiányzó égtájak erejének pótlása kristályokkal
    Amennyiben hiányoznak a lakásból bizonyos égtájak erőformái, a legegyszerűbb megoldás egy természetes erőtároló használata, ami nem más, mint a hegyikristály.
    Ha a kelet ereje hiányzik, tegyünk ki egy hegyikristályt a napra, napkeltétől kb. 11 óráig. A hegyikristály magába gyűjti a keleti nap megtisztító erejét, és a lakásban leadja azt.
    Ha a déli erő hiányzik, ugyanezt tegyük meg 11 órától kb. 14 óráig.
    A nyugat erejének hiányánál 15 órától kb.18 óráig. Nyáron ezek az időtartamok értelemszerűen sokkal hosszabbak, mint télen, hiszen a Nap hamarabb kel és későbben nyugszik. Ezek az erők akkor is működnek,ha nem süt a nap, felhős az ég, netán esik az eső, persze kisebb intenzitással. Minden esetben elég a szoba négy sarkába egy- egy kb. 2 cm átmérőjű hegyikristályt elhelyezni.
    Az északi erő hiányán legegyszerűbb segíteni. Éjjel hagyjuk nyitva, akár csak résnyire az ablakot.
    A hiányzó égtájak erejét valamennyire tudjuk még pótolni különféle színekkel, formákkal, anyagokkal, illetve a jelképekkel.
 
    A hiányzó életerő pótlása színekkel
    A különböző színekhez szinte minden kultúrában más-más jelentés társult. A magyar hagyományrendszer sem volt ebből a szempontból teljesen egységes, hiszen a színek jelképrendszere a különböző időkben, különböző helyeken bizony gyökeresen eltérhetett egymástól. Számunkra az a legcélszerűbb, ha a leggyakrabban használt jelképrendszert használjuk.

    A színek leggyakoribb értelmezése:
    A keleti irány színe a fehér. Tisztaság, megújulás.
    A déli égtáj színe a piros. Vér, élet, tűz, szerelem.
    Az északi irány színe a kék. Víz, ég.
    A nyugati égtáj színe a sárga. Elmúlás, sárguló levelek.
    Legrégebbi hímzéseink tiszta fehérek voltak, fehér a fehéren, a későbbiek már két színből álltak, pirosból és kékből, amit kevés sárgával díszítettek. A piros a nemző tűzerőt, a kék a befogadó vízerőt jelölte. A sárga az elmúlást, míg a fehér a tisztaságot, az újjászületést jelképezte.
    A három alapszín, amelyből az összes többi kikeverhető, a piros, a kék és a sárga. A fehér az összes szín együttese, a fekete pedig a színek hiánya. Így bátran kikeverhetjük azt az erőkoktélt, amelyre a házunknak, lakásunknak, szobánknak szüksége van.
    Kelet hiányzik : fehér
    Kelet és dél hiányzik: fehér+piros = rózsaszín
    Kelet és nyugat hiányzik: fehér+sárga  = halvány sárga
    Kelet és észak hiányzik: kék+fehér = halványkék
    Dél hiányzik: piros
    Dél  és nyugat hiányzik: piros + sárga = narancs
    Dél és észak hiányzik: piros+kék = lila
    Nyugat hiányzik: sárga
    Nyugat és észak hiányzik: sárga+kék = zöld
    Észak hiányzik: kék
    Kelet, dél, és nyugat hiányzik: fehér+piros+sárga = barackvirág
    Dél, nyugat és észak hiányzik: piros+sárga+kék= szürke, piros, sárga,kék
    Kelet, nyugat és észak hiányzik: fehér+sárga+kék: kékeszöld
    Kelet, dél és észak hiányzik: fehér+piros+kék= halványlila
    A keverés aránya minden esetben 1:1
    A túl sok energia hatását feketével lehet enyhíteni.
A fekete a színek, az erő hiánya. 

    A hiányzó életerő pótlása hangokkal 
    A színeket hallhatnánk, ha volna hozzá érzékszervünk, mert a színeknek van hangjuk. Ha a szivárvány 7 színéhez hozzárendeljük a 7 alaphangot, megkapjuk a színek hangját. Ezek után a hangokat is éppoly pontosan ki lehet keverni, mint a színeket, és a hiányzó erőformákat ily módon is pótolhatjuk zenével, csengőkkel, harangokkal, stb. 

    A hiányzó életerő pótlása illatokkal
    Tisztító,  keleti : tömjén, fehér virágok, gyümölcsök illata
    Feltöltő, déli: piros virágok, gyümölcsök illata
    Sűrítő, befejező, nyugati : sárga virágok, gyümölcsök illata
 
    Szétosztó,  északi: kék virágok, gyümölcsök illata

Forrás: Ma sem volt könnyű élni

 

 Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
     

Átjáró MAGYAR NŐK oldalamra
MAGYAR NŐK 2 oldalamra
GYÓGYÍTÓ NAPJAIM, TANFOLYAMOK
//aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1287676854_82.gifZöldvonal-zöldtippek


Konyha rovat

//aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1286787775_51.jpg

     
Nőkről nőknek,-női titkok
     

//aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1286821722_40.jpg

     
Ősi titok tudók
     

//aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1288277744_60.jpg

     
Társalgó
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     

//aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1288682157_06.jpg

     
Lelkünk- Temploma
     

//aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1288169823_80.jpg

 

     
Lélek-patikája
     

//aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1287051287_19.jpg

     
Párkapcsolat
     

//aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1286774826_37.jpg

     
Anyaság
     

//aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1288896243_08.jpg

     
Gyermekeink
     

     

//aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1288896154_73.gif

     
- Gyermekpszichológia
     

//aranyasszony.gportal.hu/portal/aranyasszony/image/gallery/1289374763_33.jpg

     
A NŐ és a FÉRFI
     
Blog Plusz,- Vegyes rovat
Friss bejegyzések
2011.05.04. 18:07
2010.11.12. 21:36
2010.11.12. 21:13
2010.11.12. 21:07
2010.11.05. 16:00
2010.10.27. 13:23
2010.10.19. 17:21
2010.10.19. 17:18
2010.10.19. 17:03
Friss hozzászólások
     
Pontos idő
     
Hirdetőfal
     
Ahonnan látogatják az oldalt

 

     
Tartalom

Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!